Sale!

Dopper Original - Woodland Pine

€ 12,50 € 8,00
Sale!
Sale!

Dopper Original - Woodland Pine

€ 12,50 € 8,00

Dopper Original - 450 ml

  • Vecht tegen plasticvervuiling met de beste serie flessen ter wereld, voor de wereld.
  • Gecertificeerde duurzaamheid: de Dopper Original Moody Mint Cradle to Cradle CertifiedTM Zilver.
  • Sterk, lichtgewicht en het ideale formaat voor in elke rugzak of fleshouder op de fiets.

450 ml pure perfectie
Wat maakt de Dopper Original (450 ml) de beste herbruikbare waterfles voor jou? Ten eerste: hij is eindeloos hervulbaar met kraanwater, vaatwasserbestendig tot 65 °C, BPA-vrij, ftalaatvrij en lichtgewicht, ideaal voor onderweg. Buiten dat: de opening heeft een diameter die een optimale waterstroom en drinkgemak garandeert. En dan is er ook nog dat unieke driedelige ontwerp – fles, beker en dop – waardoor je een Dopper gemakkelijk vult en uit elkaar haalt om schoon te maken. Zo heb je altijd water bij je om te drinken (of delen). Geniaal.

Over Dopper
Dopper is een Certified B Corporation die zakendoen gebruikt als een kracht voor het goede. Elke verkochte fles vermindert plasticvervuiling en biedt toegang tot schoon drinkwater in Nepal. In 2020 lanceerden ze de Dopper Wave - een wereldwijde beweging die een golf van verandering creëert, groot genoeg om onze oceanen te redden van plasticvervuiling.

Duurzaamheid

  • De Dopper Original wordt in Nederland gemaakt met behulp van windenergie.
  • Dopper’s doel is om een circulaire economie te helpen creëren, daarom is de Dopper Original Cradle to Cradle CertifiedTM (Zilver).
  • Alle Dopper-flessen zijn gemaakt van 100% recyclebare materialen.

Specificaties:
Afmetingen en gewicht

  • Inhoud 450 ml
  • Diameter 6 cm
  • Hoogte 24 cm
  • Gewicht 101 gram
Sale!

BENTO DISC KIDS

€ 25,00 € 15,00
Sale!
Sale!

BENTO DISC KIDS

€ 25,00 € 15,00

Draai je lunch! Hergebruik - verminderen - bespaar: BentoDISC is de betere manier om een gezonde lunch in te pakken voor kinderopvang, school, excursies of een picknick! Verpak een maaltijd met tomaten, kaas, wortelen of ander droogvoer zonder verpakkingsafval achter te laten.

BentoDisc bespaart ook ruimte terwijl de ingrediënten vers blijven en voorkomt dat ze worden geplet. Draai gewoon aan de schijf en profiteer van een vreugdevolle maaltijd. De BentoDISC heeft vijf draaibare compartimenten en de voedselschijf kan eenvoudig worden verwijderd en op de picknickdeken of de tafel worden geplaatst. Aanvulling met ons multibestek, CUTElery.

Hij past perfect in het grootste compartiment. Vaatwasmachinebestendig (max 60 graden). Uniek gepatenteerd ontwerp van Carl Oscar® uit Zweden.

Ø 18 x 5.5 cm

Sale!

WISDOM N'ice Lunchbox

€ 20,00 € 12,00
Sale!
Sale!

WISDOM N'ice Lunchbox

€ 20,00 € 12,00

Koud en vers eten tijdens elke excursie! Slimme, lekvrije lunchbox met een afneembaar koelpakket in het deksel. Perfect voor school, op het werk of op reis. Je eet gezond, het is kosteneffectief en milieuvriendelijk.

Bevat een nestkast met deksel zodat je verschillende voedingsmiddelen apart kunt verpakken. Ideaal voor verse groenten, fruit of dressing.

De N'ice Box wordt ook geleverd met CUTElery™ multibestek dat in het deksel is bevestigd. Vries het koelpakket minimaal 6 uur horizontaal in, klik hem in het deksel om uw maaltijd tot 5 uur koud en vers te houden bij kamertemperatuur. Het kan ook zonder koelpakket worden gebruikt. De N'ice Box is BPA-, ftalaat- en loodvrij en de koelverpakking bevat niet-giftige koelgel.

De voedselcontainers zijn magnetron- en vaatwasmachinebestendig (bovenste rek). Gebruik het koelpakket niet in een magnetron. Uniek gepatenteerd ontwerp van Carl Oscar® uit Zweden.

12.5 x 17 x 8 cm

Sale!

N'ICE BOX KIDS - LUNCHBOX

€ 20,00 € 12,00
Sale!
Sale!

N'ICE BOX KIDS - LUNCHBOX

€ 20,00 € 12,00

Koud en vers eten tijdens elke excursie! Slimme, lekvrije lunchbox met een afneembaar koelpakket in het deksel. Perfect voor kinderopvang, school, op excursie of op reis. De kinderen eten gezond, het is kosteneffectief en milieuvriendelijk. Bevat een nestkast met deksel zodat je verschillende voedingsmiddelen apart kunt verpakken. Ideaal voor verse groenten of gemengd fruit! De N'ice Cup wordt ook geleverd met CUTElery™ multibestek dat in het deksel is bevestigd. Vries het koelpakket minimaal 6 uur horizontaal in, klik hem in het deksel om uw maaltijd tot 5 uur koud en vers te houden bij kamertemperatuur. Het kan ook zonder koelpakket worden gebruikt. De N'ice Cup is BPA-, ftalaat- en loodvrij en het koelpakket bevat niet-giftige koelgel. De voedselcontainers zijn magnetron- en vaatwasmachinebestendig (bovenste rek). Gebruik het koelpakket niet in een magnetron. Uniek gepatenteerd ontwerp van Carl Oscar® uit Zweden.

Afmetingen
12,5 cm (b) x 17 cm (l) x 6,3 cm (h)

Nettogewicht
300 g

Capaciteit
0,6L

Sale!

N'ICE CUP SNACKBOX MET KOELELEMENT

€ 15,00 € 10,00
Sale!
Sale!

N'ICE CUP SNACKBOX MET KOELELEMENT

€ 15,00 € 10,00

om je eigen snack mee te nemen naar school, op het werk of tijdens het reizen voor een gezonde, kosteneffectieve en milieuvriendelijke snack in vergelijking met maaltijden voor het grijpen als je gaat. De N'ice Cup bestaat uit twee delen: een groter gedeelte voor je yoghurt, vers fruit enz. En een dekselvak voor toppings zoals gedroogd fruit, muesli of noten.

De twee secties zijn gescheiden om de topping knapperig en droog te houden. De N'ice Cup wordt ook geleverd met CUTElery™ multibestek dat in het deksel is bevestigd. Vries de koelschijf minimaal 4 uur horizontaal in en houdt uw snack ongeveer 2 uur koud bij kamertemperatuur. Klik de schijf in het deksel om je maaltijd koud, vers en lekker te houden.

De N'ice Cup is BPA-, ftalaat- en loodvrij en de koelschijf bevat niet-giftige koelgel. De voedselcontainers zijn magnetron- en vaatwasmachinebestendig (bovenste rek). Gebruik de koelschijf niet in een magnetron. Uniek ontwerp waarvoor patent is aangevraagd door Carl Oscar® uit Zweden.

Capaciteit
0.3 L