Bring a Smile werd opgericht in 2011 door twee vriendinnen, Sophie Van den Bergh en Kim Van Oncen.

Toen de dochter van Sophie 2,5 maand jong was kregen mama, papa, zus Manon en baby Juliette

in het AZ Klina in Brasschaat de vreselijke diagnose acute leukemie te horen!

Na een zwaar traject in diverse ziekenhuizen kunnen wij met zeer veel blijdschap melden dat kleine Juliette nu een gezonde tiener is

die alles uit het leven haalt!

Sophie en Kim wilden het verhaal van Juliette niet zomaar voorbij laten gaan en begonnen daarom de vzw Bring a Smile,

met als doel alle zieke kindjes een glimlach op het gezicht brengen.

Ondertussen hebben ook Lesley Denys en Els Van Wesenbeeck zich bij de vzw gevoegd

en zorgt dit 4-koppige team ervoor dat Bring a Smile meer en meer een begrip wordt.

Uitverkocht

Snoep jij mee voor het goede doel?

 

Steun Bring a Smile door een button te dragen en tover daarmee een glimlach op een kindergezicht. 

Wie gun jij wat extra geluk? Zeg het met een gelukspopje.

Wie gun jij wat extra geluk? Zeg het met een gelukspopje.

Wie gun jij wat extra geluk? Zeg het met een gelukspopje.

Wie gun jij wat extra geluk? Zeg het met een gelukspopje.

Wie gun jij wat extra geluk? Zeg het met een gelukspopje.

Meneer Taffelman is een kok die in een herberg woont. Het leven is voor hem niet gemakkelijk. Hij laat altijd zijn gerechten aanbranden waardoor zijn gasten boos zijn en niet willen betalen. In een hopeloze bui besluit hij naar een tovenaar te gaan om een oplossing te vinden voor zijn probleem. Dit loopt echter niet van een leien dakje. De gekste toestanden en een grote teleurstelling zijn het gevolg.
Een spetterend en komisch verhaal over durf en inzet.

De oma van Katrijn sterft. Katrijn begrijpt het niet. Waar is oma nu? Wie kan haar vragen beantwoorden ? Een boek dat in geen enkel gezin mag ontbreken. Het is een nuttige hulpmiddel om kinderen te ondersteunen als zij te maken krijgen met verlies.

Luna en Marlijn zitten op dezelfde kostschool. Marlijn doet zeer gemeen tegen Luna. Die is daar heel triest om. Maar door de hulp van Zino, de tuinkabouter, ontdekt Luna het geheim van Marlijn.

Een klein ventje met vuurrode haren wordt steeds nagekeken. Op een dag heeft hij er genoeg van en besluit om in het bos te gaan wonen, ver weg van de mensen. Hier ontmoet hij Langoor, het konijn en Kwibus, de elf. Op een avond kan het ventje niet slapen en sluipt hij het dorp binnen om daar stilletjes een kijkje te gaan nemen. Zo ontmoet hij een heel ziek meisje. Hij rent zo snel hij kan naar zijn vrienden Langoor en Kwibus om hulp. Kunnen zij het meisje helpen?
Een ontroerend verhaal over hoe een moeilijke situatie soms toch tot iets goeds kan leiden.

In een mussenfamilie is er één vogeltje dat niet kan tsjilpen maar kwaakt. Hierdoor wordt het verstoten door zijn grotere broers. Het musje komt terecht bij een oude eik die hem in contact brengt met een machtige, maar arrogante en ijdele heks. Deze krijgt de opdracht om vogeltje Kwaak te doen tsjilpen.
Wil je weten of het haar lukt?
Lees dan snel dit spannende en knotsgekke verhaal over respectvol omgaan met anderen.

Op een dag wordt er ergens in een klein dorpje, bij de molenaar een zoon geboren. Hij noemt Evert. Maar er is iets vreemds! De baby is zó groot dat hij van bij de geboorte al niet meer in zijn wieg kan. Daarom noemen de mensen hem spottend Lange Zwabber. Hierdoor heeft de molenaarszoon het niet gemakkelijk. Gelukkig ontmoet hij elfje Schittering die hem uitlegt hoe hij kan omgaan met de pesterijen van anderen. Als Evert de wijze raad van het elfje toepast dan wordt hij opnieuw gelukkig.
Een gevoelig en moedig verhaal over hoe op een andere manier om te gaan met pestkoppen.