Reactie plaatsen

Reacties

Bronwyn
2 jaar geleden

Altijd mooi afgewerkte producten en een snelle levering. Wij zijn zeer blij met al haar producten

Lindsy
2 jaar geleden

Super snelle levering en hele fijne communicatie! Zeker een aanrader!

Priscilla Struyf
2 jaar geleden

Altijd alles tip top in orde! Cadeautjes mooi verpakt, top kwaliteit!

Kim Peeters
2 jaar geleden

Een top vrouw in haar vak! Altijd super kwaliteit, en steeds met de glimlach staat ze klaar! Ik heb nog maar 1 adres sinds ik Els ken!

Vanessa
2 jaar geleden

Gisteren mijn bestelling gaan ophalen. Alles prima naar wens. Zeer verzorgd en een superlieve dame. Dank u wel.

Andrea
2 jaar geleden

Elsani is een top onderneming om mee samen te werken. Els is een superlieve vrouw die altijd meedenkt. Ze is super ervaren in personaliseren en kan op een zeer aangename en lieve manier mensen helpen om het juiste ontwerp te vinden.

Charris
2 jaar geleden

Alles is ALTIJD tot in de puntjes afgewerkt. Heb je een idee maar weet je niet precies hoe het er moet uitzien, dan denkt Els mee en komt ze met de leukste ontwerpen op de proppen. Alleen maar goeie dingen te zeggen over wat gemaakt wordt maar zeker ook over wie ze maakt. TOPPER! Bedankt om altijd alles tot in de puntjes te verzorgen.

Tinneke Arnouts
2 jaar geleden

Ik ben vaste klant van Elsani… vanaf dag 1… alles wat ze maakt/doet, doet en maakt ze met heel veel zorg, geduld, passie, vakmanschap, maar vooral met heel veel liefde… Els is een schat van een vrouw, die altijd voor iedereen datgeen probeert te vinden naar waar je zoekt, of je het nu zelf al weet of niet… Ben je op zoek naar dat beetje extra, iets met die final touch die je nergens anders vindt, naar een bestaand product waar je je persoonlijkheid of je eigen wensen in kan leggen? Dan ben je bij Elsani aan het juiste adres!
Tinneke 💜

Sandy Dillen
2 jaar geleden

Top kwaliteit! Top afwerking! Top madam! Els is iemand die meedenkt met wat je nu echt wil... ik ben echt een twijfelaar, maar als zij met je meedenkt ben je er direct uit... een echte aanrader! Zeker met de nieuwe website... nog gemakkelijker en aanlokkelijker 😅 om te bestellen! Dit werk is met passie gemaakt en dat zie je aan de afwerking 👌

Britt Thijssen
2 jaar geleden

Zeer klantvriendelijke zaakvoerster die met passie voor haar job werkt. Ze staat klaar met persoonlijk advies, producten van een degelijke kwaliteit en snelle service!