Lekker genieten! De witte mokjes uit de Genieters-collectie van GUSTA geven je positieve vibes. De gezellige quotes op deze aardewerk mokjes zetten gelijk de toon in huis! Bekijk ook alle andere items uit de Genieters-collectie.

Specificaties: - Genieters Collectie - Tweedelige set - Wit - Aardewerk - ø 7,5 cm - 7,5 x 7,5 x 8 cm (LxBxH) - Geschikt voor magnetron en oven - Vaatwasmachinebestendig

Lekker genieten! De witte kommetjes uit de Genieters-collectie van GUSTA geven je positieve vibes. De gezellige quotes op deze aardewerk kommetjes zetten gelijk de toon in huis! Tweedelige set - Wit - Aardewerk - ø 13 cm - 13 x 13 x 7 cm (LxBxH) - Geschikt voor magnetron en oven - Vaatwasmachinebestendig

Geniet van een momentje samen met je gezin met deze kommen van Gusta. De kommen komen per 2, zijn gemaakt van aardewerk en hebben een afmeting van Ø13x7cm. Ze zijn vaatwasmachinebestendig.

Geniet van een momentje samen met je gezin met deze borden van Gusta. De borden komen per 2, zijn gemaakt van aardewerk en hebben een afmeting van Ø20cm. Ze zijn vaatwasmachinebestendig.