TWEEDEKANSJES

Een tweedekansje is een product dat dienst heeft gedaan als toonzaalmodel op onze sales.

De verpakking is afwezig of beschadigd of het product bevat lichte schade.

(dit staat duidelijk genoteerd)

Hierdoor kunnen we deze niet meer als nieuw verkopen.

Elk product is door ons gecontroleerd en is in goede staat.

Het voordeel van een tweedekansje is dat je het product met een aantrekkelijke korting koopt

en je huis zo voorziet van mooie spulletjes.

 

SUPERKOOPJES

Bij de superkoopjes kan je heel het jaar door spulletjes vinden aan mini prijsjes.

Dit zijn nieuwe artikelen die ons assortiment definitief verlaten.

Hou deze koopjes dus regelmatig in het oog om leuke spullen aan mini prijsjes te scoren.

Sale!

Sojakaars - Roze

€ 12,95 € 5,00
Sale!

Sojakaars - Roze

€ 12,95 € 5,00

Deze mooie kaars is uit onze exclusieve, World Wonders collectie. Een collectie als eerbetoon aan onze planeet; de aarde. De collectie bestaat uit 7 geuren, gebaseerd op het mooiste plekje van 1 van de 7 continenten. 

Deze kaars hoort bij het continent Oceanie en de geur is gebaseerd op de Great Barrier Reef (AU). De geur is omschreven als een gevoel en wanneer u de kaars brandt, waant u zich in dit mooie UNESCO World Heritage gebied. Enjoy your destination.

De geur is met zorg door ons ontwikkeld in samenwerking met een gerenommeerd parfumhuis in Frankrijk en bestaat uit de beste kwaliteit essentiële oliën en aromastoffen. De geur Great Barrier Reef omschrijven wij als volgt:

Imagine yourself snorkling in clearblue water, surrounded by the vividly colored coral reef. You encounter beautiful schools of fish, a seahorse swims right up your goggles and a turtle slazily passes by. You are swimming in one of the world’s seven wonders. A little piece of heaven.

NOTES: Pink Pepper • Vanilla • Jasmine sambac

Small: 70x85 (35 branduren)

Medium: 80x85 ( 50 branduren)

Large: 10x10 (70 branduren)

Een heerlijke geurkaars gemaakt van biologische sojawas. Deze kaars heeft de geur Green Tea Time en brandt ca. 45 uur. Afmetingen: 11 x 11 x 6 cm.

In deze geurkaars vind je een kristal; Amethist. Vertaald naar het Grieks betekent dit 'niet bedwelmd'. Dit is onze favoriete steen uit deze collectie want het ontgift je lichaam. Dus per ongeluk een paar wijntjes teveel gedronken met vrienden/vriendinnen? Geen probleem! Die kater is zo weer vertrokken met behulp van deze steen.
Daarnaast zorgt de Amthist ook voor fijne dromen en maakt het je hoofd helder, zorgt voor ontspanning en innerlijke rust.

Fig's Delight
Een favo geur van velen. Van de fijne zoete aroma van verse vijgen in combinatie met de houterige maar verfrissende kick van copaiba krijg je immers nooit genoeg.